Het Kleine Theater – Rapunzel (3+)

Een ontroerend verhaal over liefhebben en loslaten.

Rapunzel is een mooi maar eenzaam meisje. Ze zit haar hele leven lang opgesloten in een toren. Ze heeft nog nooit een mens gezien, behalve Petemoei, die haar heeft opgesloten maar met veel liefde voor haar zorgt.

Op een dag echter ontdekt Rapunzel, dat er een deurtje in haar toren zit… Ze kan eruit!  Ze verzamelt al haar moed en gaat de grote onbekende wereld in. Met alle gevolgen van dien.

Credits

concept Anke Engels en Vimala Nijhenhuis
spel Vimala Nijenhuis en Anke Engels of Nina van Koppen
eindregie Mischa Ardon
geluidsontwerp Richard Hakkenes
decor April Bergvik

Het Kleine Theater bestaat uit Vimala en Anke, allebei actrice. Na jaren te hebben gewerkt bij diverse theatergezelschappen, en in verschillende televisieproducties en films te hebben gespeeld, zijn ze in 2011 een eigen jeugdtheatergezelschap begonnen. Samen maken ze nu al ruim 10 jaar theater voor jong en oud. Er staan 15 voorstellingen op het repertoire, allemaal met veel humor, mooie muziek en gekke personages. De voorstellingen zijn gebaseerd op oude verhalen, liedjes of bekende sprookjes, waar een heel eigen draai aan is gegeven, zodat het niet eng is voor de kleinste bezoeker, maar ook zeker niet saai voor de oudste.

zondag 13 oktober 2024, 14.30 uur
€ 10