Dikkie Dik & de taart (2 – 6 jaar)

Dikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje van de taart. Wat is dat lekker! Hij neemt nog een hap en nog één… Dikkie Dik hou op, je wordt nog ziek. Maar Dikkie Dik luistert niet… De taart is op en Dikkie Dik moet zelf op zoek naar melk, eitjes en appels voor een appeltaart. Maar ondeugend en nieuwsgierig als Dikkie Dik is, gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan? Is er wel taart voor de vriendjes van Dikkie Dik?

De voorstelling om 11.00 uur is uitverkocht! Wil je op de wachtlijst? Stuur dan een mail naar programma@dewieseschalkwijk.nl. Heb je kaarten voor 11.00 uur, maar zou je ook wel om 14.00 uur willen gaan? Neem dan ook even contact op per mail, zodat we mensen van de wachtlijst blij kunnen maken.

‘Dikkie Dik en de taart’: Een kleine, sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters, kleuters en hun ouders, door Kira Kool. Kira is een performer en maakt theater voor kinderen en volwassenen. In 2015 studeerde zij af aan de opleiding Muziektheater.

Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling. Er mag volop gezongen en geroepen worden bij nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik. Het verhaal wordt opgebouwd rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.

Oproep: neem voor de kinderen een kussentje mee om op te zitten!

 

Credits

Duur: 35 minuten
Leeftijd: van 2 tot 6 jaar
Spel: Kira Kool
Foto: Willem Schalekamp
Producent: Klein Amsterdam Producties

30 jan 2022 – 14:00